Sunday, May 22, 2011

RM91 for ur LUNCH !! *pengsan*

Assalammualaikum w.b.t . .


Sila buat pesanan di Kaunter Ikan ! Baek lah !
Sabtu lepas, selepas menambah 1 lagi hutang di kedai perabot Chan, we all pergi makan !
Tak tau nak makan ape. So, ada kedai Ikan Bakar baru bukak di kawasan rumah.
Jom pekena Ikan Bakar !!
Sekinchan IkanBakar. Macam femes ! Duk iklan kat tv hari hari.
Sedap ke ??

*keadaan di dalam kedai*

Dah pilih !

Dah jadi kewajiban Orang Melaka (ai) makan Ikan Bakar mesti dengan Nasi Lemak ! Hehe.
Hubby ai makan nasi putih je. Nasi Lemak & Sambal Ikan Bilis RM5/- . Nasi Putih RM2/-.

*Udang Bakar 2 ekor RM20/-*

*Main menu - Ikan Jenahak RM40/-*

*Sayur Bakar (kailan, asparagus,cendawan, dll) RM10/-

*Air Epal Asam Boi RM4/- & Air Lemon Tea RM4/-.

Salah tak kalau ai kate 'cekik darah' !!
Pergh ! Tu la, makan tak hengat dunia. Tau tau dapat bil ? Pergh !!!
Mahal jugak Si Sekinchan ni. . huhu~u
Rasenya we all pernah juga pekena Ikan Bakar kat tempat lain, menu agak sama.. (sbb fav kan!), tapi tak da la semahal ini !
Selama setahun lebih berkahwin ni, we all tak pernah makan tuk pakej 2 orang ni , semahal ni !
Huhu~U. .
Tapi ape ape pun, sudah keyang ! Ikan pun sedap !
No next time ok !
Wakakakkakakaka . . . .

Hanya mampu termenung & tersenyum. hikhikhik. . .






















Yang sekali jela makan kat situ,
signature ms eida

5 comments:

  1. Dyh pun terkejut !
    Taknak mkn situ dah !! HAHHHA!~

    ReplyDelete
  2. haha mahal giler. last week aku makan dekat Seoul Garden 2 orang dekat 70. lagi pulak makan style salai salai. takmau da g. hihi

    ReplyDelete
  3. perghhh mahal siot...
    gilela rm90...
    lau aku ngn zakri mau byr smp korek wets yiling ni...
    hahahaha
    psni jgn g sekinchan dh...

    ReplyDelete
  4. HAHAHAHA . .
    PAsni mmg aku tak pergi dah Sekinchan ni !
    Nak merasa je..
    Cekik darah !
    Ingt kan harga standard je....
    Boooo sekinchann !!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page