Thursday, May 26, 2011

Planner 2011 pada bulan Mei2011~

Assalammualaikum w.b.t . .

Ada sapa sapa dapat tak Planner macam ni ?
Patutnya dapat pada awal awal tahun kan ?
Kenapa dapat bulan Mei lak ?
Dah setengah tahun daaa . . .


Ai baru je dapat ! Kalau tak, takkan dapat !
Tapi Kak Ainul pergi mintak tuk bagi kat ai. Hehhee~
Terus ai dapat !
Kalau tak, jangan harap Si Admin tu nak bagi.
Planner ni tuk kump. Profesional je.
Ai kan kump. Sokongan je.. mane lah layak !
Agaknya Si Admin tu tak tau , ai ni kan J50!! HAHA~


Tapi ai dulu sebelum ada Planner ni, Planner Book ai ni pun bagus jugak tau !
Banyak membantu !

Amcam ok kan ? hehe~ Buat sendiri... HAHAHA~
Senang. Ape kerja ai pada hari itu, ai akan catit ! Dah terbiasa dulu (masa kerja kontrak) bos ajar buat macam tu.
Sampai sekarang ai still duk praktikkan !
Senang nak tau pergerakan kerja ai.

But sekarang, ai beralih ke Planner yg lebih canggih ni.
Nampak tu, 26hb (hari ini), ada da kerja yang ai buat, so ai catit kat situ !
Senang kan ? heee ~
Suka gila !!



Tq Kak Ainul !
Sangat memudahkan kerja selepas ini. Hehe~
Tak perlu selak selak buku lgi . .
Selak by bulan je. . Hee ~











Yang excited gila dapat Planner ni,
signature ms eida

No comments:

Post a Comment

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page