Monday, May 30, 2011

Mulakan dengan senyuman....

Assalammualaikum w.b.t . .

Pagi pagi Isnin mulakan dengan senyuman bila jalan raya tenang !! Cuti sekolah !!
Tak jem ! 20min da sampai office. Datang lebih 1jam awal dari waktu !~
Even ai datang dr arah Serdang (tido rumah Eyuh) sbb hubby ai kan xde for 5days ni !! huhu~
Petang ni balik rumah mak pulak.. huhu~
Macam orang pendatang je ai bila tak da suami ni. Lari sane sini.. hihi~ii.


Pagi pagi hari mulakan dengan senyuman bila Salma menang Mentor 5 !!
Yeahh !!
Walaupun ai tak dapat pun duit RM100K tu, ttp sokong Salma ! HAHA~
Even ai tak pernah pun nak sms dia.... ngee **


Pagi pagi hari mulakan dengan senyuman bila bukak email ada Deal yang best !!
Dari MyDeal
Dan tangan yang sentiasa gatal ni pun klik sane.. klik sini..
Terbeli lah !! HAHA~
Tengok la deal today.. Menarik !
Ai beli TGV Ticket for 2person = RM14/- for any date, any movies !!
1 Set Combo Popcorn = RM4.50/-


Akhir sekali, mulakan hari dengan senyuman . . tuk kelihatan cantik sepanjang hari !! hee ~





















Yang datang awal hari ini,
signature ms eida

2 comments:

  1. Yang sentiasa datang awal

    s.h.u.r.a

    ReplyDelete
  2. HAhaHA . . .umah dekat kalau datang lewat gak, no komen !! =p

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page