Sunday, May 22, 2011

Bestnya duduk Selangor . . . .

Assalammualaikum w.b.t . .

Kenapa ai suka duk Selangor ?
Sebab bulan ni tak perlu bayar utilities !!
Ohh yeah !~


*bil elektrik RM17.30*



*bil air RM11.40*

Itu la hasil dari we all berjimat cermat ! hee ~
Dah setahun lebih duduk kat Selangor ni, ni 1st time bil elektrik ai kurang dari RM20. Salunya dalam RM35 ke ats. Bila utilities bawah dari RM20, automatik free.. tak perlu bayar !!
Tekad. Bulan ni pun ai nak paksa hubby berjimat cermat macam ni. hehe~
Macam mana ai buat ? Buka lampu bila perlu. Guna air bila perlu. Hehe~ Ala. lagipun duduk ber2 je, msti la sikit je penggunaanya kan? Time ber2 ni la nak berjimat kan..
Jangan tanye kenapa bil bawah penggunaan RM20, tidak perlu bayar ek.. Sbb ai pun tak tau kenapa !! hihi~i. *just bersyukur*












Yang akan mulai berjimat,signature ms eida

No comments:

Post a Comment

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page