Tuesday, April 12, 2011

Raja Buah !

Assalammualaikum w.b.t . .


Selamat pagiii semuaa . .
Wahh . . awal gitu da hapdate blog ekk .. hihi~i
Al-maklum la datang awal . .
=p

Al-kisahnya, uosl perasaan tak ?
Banyakkan orang jual durian tepi jalan sekarang ?
Musim ek !
Aah . . Hampir masuk musim buah buahan ni . .
Hubby ai kata durian kat kampung tu pun bakal berbuah !!
Wahh . . sukanya ! Dalam bulan 9 . . Lepas raya !! =)
Dua tahun lepas, ai penah ikut hubby masuk ladang, tengok pokok durian tu . .
Macam tak sangka kan ? Ala . . setakat ladang . . Gunung Ledang pun ai da sampai !!
hee~ berlagaknya ! =p
Hurm, tahun ni syg masuk sorang la ye..
HOhohooO!! BoooOOOo Eidaaa . . ..

Apa apa pun, Yummy !!
Tak sabar nak makan durian sampai lebam !!
Disebabkan ai teringin sangat nak makan durian, smlm we all beli jugak la . .
Nak rasa !
Tapi uols da dpt agak apa rasa kalu durian org jual ni kan ?
RM10 tuk 3biji . .
Boleh la . . .
Sedap? Manis ? Biasa biasa aja . .

Walaupun kureng memuaskan hati juri, gambar mu tetap ku upload !!
hahahaha !!~


Ishkk . . lambatnya bulan 9 . .




















Yang tak sabar menunggu ,
signature ms eida

4 comments:

  1. patut lor!byak durian tepi jln..
    musim durian rupenye
    cepatnye mase b`lalu!

    ReplyDelete
  2. hikhikhik.. merata rata diaorg ni jual, naik terliur aku dibuatnya !!

    ReplyDelete
  3. widget yg mana miss?hehe..taktau yg mana se

    ReplyDelete
  4. owh...yg tu...tekan kat setting mende tu.amik show 5blog...jgn amik show all blogs...

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page