Thursday, April 28, 2011

Operasi Pagi tadi . . .

Assalammualaikum w.b.t . .

Operasi oops !
Tak la . . operasi menghantar mycats ke klinik tuk check up . .. uiceh ~

Si kembar 3 sudah mencecah usia 8bulan . .
Dirumah pun cukup bising, sbb da sampai masa nak mengawan . . hee~
Harus ni hantar untuk disunatkan . . Kalau tidak, sure bunting . . . =p

Ni Kitcha & Kitchu . .
Yang sekor lagi nama Kitchot tu tak bawak sbb kelakuan die baik lgik !! hee ~
* kat rumah, 2 ekor ni garang! sbb nak mengawan kan . . masuk klink, senyap je.. penakut!!*


Operasi kali ini jugak melibatkan si kembar 2 untuk pemeriksaan . .
Yela , sejak jumpa si kembar kecik ni tak de lagi bawak klinik, mane la tau ada penyakit luar yg kalau tak diubati boleh berjangkit dengan kucingkucing ai yg lain kan ?

Ni yang nk kene check up tu . .
Siap umpan main ngan payung tuk lalaikan diaorg ni . . huhu~u

Seperti biasa ai amik no giliran . . Ramai orang !
Tetiba ai terbaca ni :-

Eleh !! penat penat ai bawak, boleh tak de stok lak Vaksin !!
Ciss . . Tapi xpe , next time !!
Ai teruskan juga dengan operasi check up si kembar kecik tu . . hee ~

Haa . . Si Kiwaa & Kimot ni kene makan Ubat Cacing & di cucuk ubat Fungus . . ~



Settle semua , ai tunggu kat luar, tunggu nak bayar la kan . .
Tapi, doktor tu panggil balik sbb ubat Vaksin da sampai !!
So, boleh la ai vaksin Si Kitcha & Kitchu . .
Masuk balik dalam bilik tu . . huhuhu~u

Haa . . ni Kitcha & Kitchu kene makan ubat Cacing & kene cucuk Vaksin . . ~


Setle sudah !!
Sesambil ai menunggu giliran balik nak bayar, macam macam ai jumpa hari ni kat Klinik Haiwan ni . . Antaranya :-

Si kembar 7 ekor !! huhu~ Lawa kan bulu kucing2 ni . . Mak kucing adalah kucing kampung + Bapak kucing Parsi .. Ni la hasilnya . .

Ni Tom . . Garang kan muka die ? Jangan usik .. .Die jeling je . . hee~

Ni ayam katek . . Nama Kokok ! hihi~i .. Sian kaki kene gigit dek musang ~~

Haa .. ni Anjing Polis . . Tu abg PDRM, tapi sorii.. Tak nampak muka lak .. hehe~
Sian anjing ni , cedera semasa bertugas !!

Yang ni paling ai terkejut !
Sebijik rupa kucing mak ai yang mati tu ..
Tetiba teringat kat Gemok !
*Lya, same kan macam GEMOK ??*












Yang datang lewat tadi,
signature ms eida

1 comment:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page