Wednesday, April 6, 2011

Keinginan di hati ~

Assalammualaikum w.b.t . .

Hehe .. . nak bercakap tentang keinginan . .
Banyak benor keinginan di hati ni !
Huhu~

Jam ? Ai tak pakai jam pun . .
sbb susah nak cari jam yg sesuai, takut terkeluar ruam ke . .
Tapi Jam ni macam menarik ?
Sbb ape ?
PINK !! huu ~
Sis p dok servey smlm , terus ai jatuh hati !
Tali getah . . maybe boleh kot ai pakai ?
Nak cari lah nnti ~~






Dan yang ini !
Gila keinginan di hatii . .
Ipad ! Nak nak case dia ada kaler pink !
Wow ! Ai suke u !!
Mahal tak ?
Boleh dapat tak ni ?
Usaha lah ye ... =p






Dan ini !
Wajib !
Now ai dok pinjam camera kawan, tak pulang pulang !
Tak malu betul kan ? huuu ~
Ok la . . ai nk pulang la ni . .
Tu yang duk servey camera lain . .
Kenapa tak beli Dslr ? Sbb nya adik ai baru je beli . .
So, ai nak tepek kat camera die je la . . huhu ~
Lagipun, semenjak kehilangan Si Dslr tu, keinginan tuk ada Dslr balik mmg ada . .
tp da menurun sikit ! Tapi kalau ai nak beli, nak beli yg paling best !
Tapi paling best is PALING MAHAL !! hahaha~
Jadiknya, lmbt sikit kot ? hee ~
Ai nak beli Camera Olympus ni bukan apa, ai mencari yang waterproof !
hee ~ Ai kan gila sudah dgn snorkeling. .
Mau tangkap gambar ikan banyak banyak nanti ~~
Dapat ke tak apa yang di idamkan ni ?
Sama sama kita nantikan . .
Kita hanya merancang, Tuhan yang bagi rezeki ye . . .













Yang sangat berharap ,

signature ms eida

4 comments:

  1. wah!!
    test tinggi si0t =)
    aku pkai jam danau kota jer!
    ipad??aku xmampu =(
    camera pkai opis punyer!!
    hihihi

    ReplyDelete
  2. Tinggi ke ?
    Aku ukur pendek lg ni .. huhu =)

    Aku konfius ! cmne ko leh pakai camera ofis ?
    Xde main rekod rekod ke.. huhu

    ReplyDelete
  3. weyh opis lame aku ade camera olympus nih. nak amek lah. aku bagi izin pinjam sebab selalu camera tuh tak digunakan. sebab company aku pon ade slr ! haha

    ReplyDelete
  4. Aku taknak pinjam !
    Aku nak terusss . . =p

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page