Tuesday, April 19, 2011

Jakel SALE !!

Assalammualaikum w.b.t . .

Dari jumaat hari tu, ai duk dengar JAKEL sale , Jakel SALE !
Tak puas hati, ai pergi hari ni . .
Ye yeye !!
Memang betul JAKEL sedang sale gila gila !!
80% !

Ada kain yang rm35 sepasang. .
Ada kain yang buy 1 free 1 . .
Ada kain yang . . macam macam lahhh . .

So, disebabkan ai memang tengah mencari kain untuk dibuat baju raya ,
Ai pun rembat la sehelai dua . .
Berbaloi baloi . . ~
Sepasang kain untuk baju melayu hubby + Dua pasang kain untuk si wifey = RM160 . . !!!
Murah kan ?
Ape lagi ? ramai ramai semua pergi serbu JAKEL !!~
Masa ni la nak shopping !
Jangan tunggu masa harga kain melambung balikk . . hee ~
Nak tau kain ape ai beli ? Tunggu la raya nanti . . huhuhu~u


Jakel ni merata rata ada kan ?
Ai pergi kat ats tu je . .
Dekatt dgn office . .










p/s : tak sabar nak hantar ke tailor . .
tak sabar nak pakai raya !
tapi . . puasa tak abis ganti lagik !!
aiyokkk. . .
=p












Yang rasa sangat berbaloi baloi ,
signature ms eida

No comments:

Post a Comment

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page