Thursday, April 21, 2011

Eh eh . . da hari Khamis ek ?

Assalammualaikum w.b.t . .

Wah . . sedar tak sedar . .
Hari ni hari khamis la . .
Apesal ai teruja sangat ni ?
Ingat INI ?

Disitu ai ada bagi tau, yang hubby ai pergi outstesen kan ?
Bila hubby ai kate " kene g inspection jeti laa ayg . . . 4hari"
Rasaaa . . rasa macam . . . eeeee !!! benci !!!~
Kene tinggal lagi !
Tak suka . .
Mane isteri suke kene tinggal kan ? hee ~

Bila hubby outstesen, bermakna . . Ai kene bawak kereta sendiri pergi kerja . .
Bila kene bawak kereta pergi kerja , kene bangun awal gilak !
Sbb nak gerak awal, nak elak jem ! *rumah ai kan superduper jem*
Lagi 1 pilihan , ai boleh duduk rumah mak di Jalan Duta . .
Kira dekat dengan office tapii . . Kucing2 ai sapa nak jaga ???
Hurm . .
Itu la sebab ai tak suka hubby pergi luar kawasan !! huhuhu~u

Kali ni hubby pergi 2tempat . . Alor Star & Lumut ~
Dari Isnin - Khamis . .
Macam mana ai selesaikan masalah ai ni ?

Haaa . . gini yer kawan kawan . .
Hari isnin ai dari rumah ai pergi kerja . .
Balik kerja ai duduk rumah mak . .
Hari selasa ai pergi kerja dari rumah mak . .
Best ! ai keluar rumah mak pukul 7.40am, sampai office pukul 8.05am ~~ *suka*
Balik kerja, ai balik rumah ai . . Nak tengok kucing yang 1hari ditinggalkan !
Kucing2 besar tiada masalah bila ditinggalkan . . Sbb da pandai menguruskan diri sendiri !
Uiceh ~ hikhikhik . .
Tapii . . si kembar kecik ni ada masalah !
Habis makanan nya, air nya, tonggang terbalik dlm sangkar tu !
Tak payah cerita la pasal badan nya !
Busuk ! Masih tak reti nak bezakan tandas & tempat tidor . .
Bermakna , susah la ai nak tinggalkan si kembar ni lagi . . hurm.. .

Ok, hari Rabu , sure la ai dari rumah ai ke office kan ?
Kalau uols semua ingat, pagi tu hujan lebat !
Ai kuar pukul 6.45am , sampai office pukul 8.15am, boleh ?
Senget ah !!
Jem gilakk !! Sbb hujan . . superb jem !!
menciii ~~
Balik kerja, duduk umah mak lagi . .
Pergi kerja hari khamis dari rumah mak . . Sangat tiada masalah !!!
*bila nak dapat kuarters ni !!*


Dan hari ni , Khamis . . Hubby ai balik !!
Hoyehhhh ~~ yeah ~~
Saja je kan hubby ai ni balik hari Khamis . .
Nak dapat pahala double lah tu !
Ooopss . . .
hikhikhikhk ~
lallalallalallala . . .













Yang tak sabar nak jumpa hubby ,

signature ms eida

No comments:

Post a Comment

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page