Wednesday, April 27, 2011

Diskaun Meletoppp kau !!

Assalammualaikum w.b.t . .

Ai adalah salah satu pelayar laman web a.k.a member of Milkadeal !
hee ~
Apa guna bagi tau ni ?
Sebab , akhir akhir ni . . Milkadeal suka tau, bagi voucher yang best2 !!!

Salah satunya yg menarik minat ai adalah :

Percutian ke Krabi hanya RM199 !!


Hair Treatment hanya RM19.90 je !!


Tapi kan, Krabi tu tak boleh la. . kalau tak, sure ai da rembat se dua voucher . .hehe ~
So, tidak mau menghampakan rambut yang berada di dalam tudung ni, yang meminta minta tuk di layann . . Ai purchase la voucher Hair tu ! Ala . . murah je pun , RM19.90 . .
Rambut ai yang panjang mengurai ni , kalau pergi salon lain, sure kene dalam RM30 ++ sebab alasan " Rambut u panjang la dear, u kene tambah duit sedikit"
Ceh !!~
*voucher ni kene print nak tunjuk kat salon nnti*


So sapa sapa yang berkenan tu, klik je kat Iklan Milkadeal di side bar ai tu . .
Senang. . Semua di hujung jari anda !!
Sementara voucher masih ada ..
Cepat ! Nanti da abiss . . . Tak tau . . Aiyok !!










Yang tak sabar nak pergi ,
signature ms eida

4 comments:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page