Wednesday, April 27, 2011

Bazaar Larut Malam The Mines ~

Assalammualaikum w.b.t . .

Bila ek . . ai lupa la . .
Bila masa ai pergi Bazaar Larut Malam ni . .
Baru bukak, tak dela baru sangat . .
Dah lama jugak, cuma ai ni kali pertama jejak kaki !

Bazaar ni a.k.a Downtown baru terletak berdepanan dengan The Mines . .
Singgah la ..
Tapi, yang tak sukanya, ada pulak ulat ulat parking !
Mintak RM1 , konon kononnya tolong jaga kereta !
ceh ! buat duit betul la . .

Bazaar ni banyak jugak kedai kedai nya . .
Yang best nya , tak sesak sangat pon !
Macam Downtown kat Cheras tu or Danau Kota tu .. .
*tengok, tak sesak kan ? padahal hujung minggu ni*


Ai ada 3 org kawan yang berniaga kat sini . .
Semoga SUKSESS lah yer . .
*Ni la salah seorangnya . . Nampak kedai nya ? Singgah la nnti bila ada kesempatan yer . .
*Kedai baju budak budak*
*Ai suka baju baju baby kt atas tu. . sib baek tak de baby lagi, kalau tak da rembat dah!!*


Tepat pada pukul 12am . .
Ada pulak sesi poco poco . .
Haha !!
Ai malu nak join ~
Tapi dulu masa Induksi, ai kene denda menari poco poco ni lah !
Expert dah ! hee ~
*ramai kan yg join*sporting lah*


*haa . . ni budak yang da penat jalan !*


Sebelum ai pergi, ai nk kira berapa banyak kedai yg ada !
Pastu da sampai , ai lupa la . . hee ~
Tapi memang banyakk . .
Penat gilakk !!
Pukul 4.30am baru we all sampai umah . . hee ~
*suka*











Yang suka jalan jalan,
signature ms eida

3 comments:

  1. eh ada ker? tak tahu pun..kena pergi nie sebelum terlambat. hehe :)

    ReplyDelete
  2. SJK BLE ADA BAZAR KT LUAR MINES 2 EK??
    XPENAH TAU NI...
    WAJIB P NI AJK SUAMIKU ITU...
    HAHAHHA

    ReplyDelete
  3. Ade la... baru bukak . .
    Sila la pegi puan anum kusayang . .
    Jangan risau, tak ramai org.. debot sesuai pergi !! hehee~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page