Monday, April 4, 2011

26Mac20011 ~ TQ !

Assalammualaikum w.b.t . .

Sambutan Birthday lagi !
Seperti biasa , acara tahunan we all , mesti mesti mesti !!
Celebrate !

Disebabkan ai (29mac) & Yatie (25mac) . .
Jadik setiap tahun, we all decide akan celebrate pada (26mac) !
Yang menariknya , kene pada Earth hour !
Syok woo !!
Tahun ni kat Bukit Ampang !
Tq again !
Kerana merealisasikan impian ai nak pergi sini !
heee ~

Ada saja suprise mereka ni . .
Konon konon makan saja, tetiba !
Gelap gelita . . Lagu besday ke udara . .
We all kate " suprise lagik ye !!"
hee ~
Luv u gurl !!~

*Happy Birthday to Eida & Yatie*

*LUV u GurL*


DAN

Di tempat kerja pulak , tidak kurang hebatnya tuk membuat suprise !
Tq sis P !





Pada 26mac ni jugak , we all pergi besday bash
bby Rayyan Hadiff turn 1year !!
Hoorayyy . .
*suka tak cap yang antie bagi ? hee ~*


After tu , we all ke Desa Baiduri . .
Melawat myfrenz baru lepas bersalin . .
Dapat bby gurl !
Hoo ray lagi !!
hee ~

Tido aja ! Hye Amanda Hani ~







Dan berakhirla hari 26MAC2011 ai . .
Penat !
Seronok jalan jalan ~~













Yang seronok,
signature ms eida

1 comment:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page