Tuesday, March 8, 2011

..PhotoGeDiks Contest..

As-salam . .
Selamat Pagi semuaa !!

GedIk !!
Isu panas ni . .
Tak ramai suke gedik gedik ni . .
Kang org menyampah !
hee~

Tapi name gedik ni da melekat kt ai since sekolah menengah lagik !
Org panggil ai gedik ~~
Ai tak gedik pun ..
eh yeke? ntah la . . . hee~
Dah macam sinonim ngan ai . .
Lantas, ai buh name GEDIK as myblog !!
hehehehe~~

Motif ai cter ni , rugi la kalu tak join contest GEDIk ni kan !!
Hehe~~
Due : 15.03.2011 ~
(klik banner if uols nk join yer)


Dan INI ai merasakan pic paling gedik !!
Gedik ke ?
Mayb cara ai bersimpuh ala ala perempuan gedik . .
Dengan gaya *muaa. . ahhh. . * gitu . . !
Ekceli pic ni time raye thn 2009 . .
Ai mms pic ni ke sume rakan rakan. .
Konon nk wish SELAMAT HARI RAYA !!
Dr semua yg ai mms tu, rata rata sms balik kate "GEDIKNYE KAU!!!"
hahahhahaha~~
So, ai pertaruhkan gambar ni ! hehehehe~~


Dan ai nak tag IEYLA, LYA, ENNA !
show us ur gedikfoto babe !!~




p/s : kawan kawan yg baca entry ni, sila muntah ok !! haha~










Yang hanya menggedik ngan huby jer ,
signature ms eida

1 comment:

  1. salam knal..

    Thanx sudi join contest ye..;)
    dtg nk grab pic yg dipertaruhkan..
    Best of Luck ye!!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page