Friday, March 25, 2011

Fiesta Hot Ballon @ Putrajaya

Assalammualaikum w.b.t . .

Cerita yang agak da basi . .
hee ~
Bukan apa, sibuk la . tak sempat nk update pasal ni . .
Now, baru ade masa sikit !hee ~

Seawal 6am , ai da bangun . .
Konon konon nak pergi awal, boleh la dapat naik belon!
Huh !
Orang cam ulat taik !
Gila ramai . . huhu~
Akibatnya tak dapat la we all naik belon . .
Lagipun , mood sudah berubah , dari happy ke sedeh !!

Di antara gambar yang sempat dicapture ! hee ~
mysiblings ~

myparents ~

model payung ! heee ~

Tak dapat naik, bergambar je pon jadik lah !! huuu~

myfamily ~

Them again ~


Bersama belon ! Tiket da abis pun masih mampun tersenyum .. .

We all smpai smpai tu, tiket da abis !
Tak percaya kan ?
Mereka ni datang pukul berapa sebenarnya ? huu ~
Sib baek ada tarikan lain di Putrajaya ni . .
Tasik !!
Jadi sempat jugak la we all naik 'paddle boat'
Abah teror oo.. handle boat !
Al-maklum la orang laut kan ~~ =)
Ai naik ngan abah . . best !
Tukang kayuh jer , tak heran nk pegang handle boat ! hee ~




Tak sempat nak naik benda lain lak, hari da mendung !
Macam nak ujan daaa ..
Jom balik !




p/s : tahun depan ada lagi macam ni , ai nak datang kul 6am !!
haha ~








Yang terkilan tak dapat naik belon,
signature ms eida

1 comment:

  1. i datang jugak...tapi belon sume dah masuk parking...cuaca mendung dan berangin...akhirnya kehujanan...huhuhu...kecewa!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page