Friday, January 21, 2011

" Ehh i lOve u ah..!!... GA "

As-salam . . .
Kenyang sudah =)
Jom bW !!~
Sekali terjumpa Contest Jiwang ni . . hehee~
Ai like jiwang jiwang karat ni bebeh ~~
Contest organized by Laila Vi
Due ? takde !!! huhuhu ~ . . .

klik banner if nk join yer . . .
Jom berjiwang . . . Ini hubby ai . . En. Rahmat !
Ai do Love him ! so bad . . !!
Kami da berkahwin hmpir setahun !
30.01.2011 ni , My AnNiversary !! ohh . . yeah !!~
Berkahwin itu Indah . . Sempurna je Hidup. . =))
Setahun bersama rase cm sekejap jerk . .
Tup tup . . Eh ! Da setahun kita kawen ye syg . .
Setahun ? Macam macam yg terjadik . .
Gaduh ? Manusia maa . . tak leh larikk . .
Gadoh gadoh sayang gitu . . .
Sehari je, pastu baek balik . . hehe . .
Ada ketika br berkahwin , masing masing masih kejutan budaya ,
Sapa nk kemas umah . . sapa nk basuh pinggan . . . sapa nk basuh baju . .
Semua tu kene pk !
Tak kan sebelah pihak je kene buat kan ?
Gadoh ! tp baekk . . jumpa kata sepakat ! hee ~
Yg lg kelakar , asal merajuk je, ai bantai tdo bilik sebelah . . .haha !!
Tp skrg, tak buat dah ! Itu dulu . .
Now, majuk ke . . gadoh ke . . Ai tdo ats katil besar ok !! ~ hehe . .
Ala . . biase la . adat berumah tangga , ada gadoh ! ada sayang ! ada marah ! ade rindu ! ada menci ! ada gedik !! (eh ! ade jugak ke ? huhuhu) . .
Tp ape yg paling penting, kita hepi dengan pasangan masing masing . .
Cuba sedaya upaya tuk menjadik lebih baekk . .
Eh ! asik bercerita psl hubby je, ai rindu lah !!
Eh ! sayang die jugakk . .
Ehh menci die jugakk . .
Ehh . . mane dia ekk ?
" Ehh i lOve u ah !! "









Jiwang tak ai ?,

signature ms eida

4 comments:

  1. hihiks...seronok nyer buat contest jiwang2 nih...senyum2 kambin pepagi bila bkk blogg rini...thanks for joining...

    ReplyDelete
  2. hihiks..best nyer wat GA jiwang2 nih..pagi2 da senyum kambin baca n3...serOkkan bila berdua walaupun macam kejetun yang da jadi..thanks for joining ya...

    ReplyDelete
  3. salam ziarah & salam perkenalan jugak :)
    good luck yer
    me nak join ur contest, so me baca balik entry u yg thn ni--sajer nak kenal u mcm mana orgnya hehe
    ceria u ni :)
    me nak tanya, u beli kat mana yer couple t-shirt elmo tu (u pakai masa pegi langkawi)--me berkenan, teringin nak beli gak :)
    nanti kalau sudi, u jwb kat my blog yer :)
    thanks :)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page