Thursday, January 6, 2011

Coretan 2010 ~

As-salam . .
Salam 2011 !
Ohhh yeah ~

Ekceli dah lame mau menulis ttg 2010 ni . .
Asik tidak kesampaian je . . .

Alhamdullilah . . tahun 2010 dah berlalu. . banyak perkara yg berlaku sepanjang tahun lepas
( 2010) ada best ! ada yg tak best ! pahit manis.. tawar .. sume lah.. hehe . .
Sepanjang tempoh 365 hari mecatatkan memori terindah bg ai bila ai selamat diijabkabulkan !
Ohh yeah !~ Tamat sudah zaman single mingle ku... ~
Tercapai . . tp sbenarnya plan on Dis 2009 tp ade masalah yg dihadapi, so di anjak ke Jan 2010.. Tapi tak ape, janji selamat sudah .. .

Cerita 2010 ai bermula dengan kehidupan baru sbg seorang isteri !
Huu ~
Macam macam perkara baru belajar ok !
Yg tak penah buat pun, kene buat !
Hee ~
Tp ttp sama sama belajar . .
Dr tak reti masak, ok lah.. ai da reti masak sikit sikit now !
Setakat paprik? tomyam? sebelah mata je !
Haha ~

Seperti biasa, setiap thn ade je benda yg ai TARGET !
Target ai nk beli camera DsLR . .
Ok dah beli on July !!
but .. . hilang .. .on Disember !!
Bengang ok !!
Ai dah takde mood nk beli camera dah !!
Tp , memori itu penting .. .
Jadiknya, terpakse la ai memasukkan camera sbg List 2011 !
Huh !

Ohhh ya !
Cerita ttg kucing ai lak !
Selama 1thn lebey ai bela . .
Menjadik peneman sepanjang 2010 ai . .
Ohhh .. Sunguh tak sangka !
Bila ai boleh bela smpai 5ekor !
hee ~
Sesunguhnya, ai sgt syg dgn kucing kucing ai !!!

Bab percutian bersama hubby . . boleh la..
Sbb kami kan xpergi hanimun !
Abis kenduri, duit takda !
hahaaha~
So, akhir thn ri tu, tercapai jugak ke Langkawiii.. .itupun bersama family..
Argh ! xkesah la... janji hepi !
Byk lg tempat nk berjalan ni .. .
Suke sgt berjalan .. .hubby tak berapa minat sgt, die lebih kepada Gunung ! gunung ! gunung ! hahahaha ~
xpe.. akan dipakse !
tp sudah ade minat skrg ...
heee ~

Argh ! cter psl gunung lak , thn 2010 ai berjaya menawan puncak Gunung Ledang !
hee ~
Manyak syok...
Tak sangka !
Nak baca rentettan Ledang.. siNI yer...

Impian nk memenuhkan isi ruang rumah pun tercapai . .
Yela kan , ai kawen terus duk luar.. means sewa rumah.. . takde de nk duk ngan mak ke . .
So, masuk umah kosong je !
Ape pun takde ! haha ~
Now, rumah ai ade jugak la rupe rumah ... hehe ~
So, kawan kawan , jemput la dtg umah ai yg tak seberapa cumil tu..
ala.. umah sewa je !!
=p

So, secara keseluruhannya, thn 2010 mmg best !!!
kehidupan diteruskan dan kini di thn 2011 !!
Target tuk thn ni ?
Penuh list ok !!
Harap harap target 2011 akan lebih tercapai .. .
hee ~







signature ms eida

No comments:

Post a Comment

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page