Monday, January 31, 2011

"Chocolate Give Away For Lucky Sweet Couple"

As-salam . .
Ai joined contest sweet kapel u !! huu
Organized by PutriMalu malu laa.. . hehe
Due : sehari selepas besday ai !! hee ~ 30.03.2011

(klik banner if uols nk join)


Dan ini , ai merasakan PIC yg PALING SWEET !! & UNIK !!! ~
Berkongsi minat yg sama iaitu : Gunung !

Kisah we all ? haha . . mau gelak lu sebelum bercerita . .
Panjang kisah we all ni walaupun bercinta (10.8.2008)
Taksmpai setahun da tunang (14.03.2009) . .
Dan tak sampai setahun jugak, we all da pun berkahwin (30.01.2010) . .hehehe ~ ai like !
Kisah we all ni bermula bila ai stat bekerja di sektor awam pd bln 11/2007 . .
Titik pertemuan we all pada mulanya wujud di alam maya (alam chating) di SKyPE
( bln 4/2008 ) ! huhu . .
Mula b'chating tp xberani jmpe kalu kt luar . .
Perkenalan we all dimonitor oleh sis p ! hehe ~ kira cm dalang di antara we all lah . .
Ketika perkenalan, hanya berkawan . . sbb si hubby ni sudah ada yg punya . .
Ai ? single ok!! sbb br lepas putus . .haha !
Kiranya, ai kawan dengan boifren org ? haha ! Bukan ai yg carik.... =p . .
We all jadik rapat bila berkongsi minat yg sama. . iaitu Gunung ! hehe~
Ekceli, hubby ai ni ade join team Gunung. . Ajak ai join. . ai mmg minat ! ai pun join lah !!~
Tp mungkin jodoh mereka tak panjang, hubungan mereka terhenti smpai di situ . .
Ade 1waktu, kami lostcontact . . .
Tp suddenly, berhubung balik coz TeamGunung nak naik Gunung Angsi . . Ai nk join !!
We all jdk rapat semula sbb selalu bekerjasama dlm mmbuat persiapan XPDC. .
Mungkin tuk menjadik pengubat hati yg masing masing sedang lara . . kapel lah we all !! hehehe ~ Kira time naik Gunung Angsi tu, we all da kapel.. tp secara senyap senyapan je.. huhu....
Kire cm mls nk kecoh2 ngan mmber2 . . .
Tp terbongkar jugak !! malu !!~ hehhee~
Tp, manis itu sementara sja . hubungan we all bergolak !
Ade kekelutan, pergolakan di situ . . Kami berpisah seketika . .
Tp jodoh itu kuat, jgn tanya kenapa ! Ai sendiri pun xtau kenapa hubungan we all boleh bertaut kembali... Mungkin itu namanya jodoh !
We all akhiri pergolakkan yg melanda tu dengan ikatan pertunangan !!
Br senyap semua mulut mulut sekian alam . . . =p . .
Da tunang, ingt da reda... no la.. cm2 hal berlaku. . dengan persiapan kawin lagik terpakse di percepatkan ..
Adoi!! Orang kate, time tunang, time plg byk cabaran !
Ai ttp berdoa , hubby ai lah orangnya smpai bila bila . . .
Akhirnya, doa ai tu menjadi kenyaataan. .
Jodoh we all panjang smpai ke Jinjang Pelamin . . amin ~~ . .
Dan skrg, sudah setahun ikatan suami isteri tu we all pegang . . .
Semoga Sinar Bahagia kasih ada sentiasa dgn we all . . aminnn ~





Jom, Ieyla , IbuMuda & GEN2!!~
Ceritakan kisah romantika kamu semuaa . . .










Yang br meraikan Anniersary Yg 1st . . .
signature ms eida

2 comments:

  1. syiera bucuk singgah here...jom join contest sbg sokongan kpd blogger2 msia..hikhik.....bru je launch smlm..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page