Friday, December 17, 2010

What a penat dayyy !!

As- salam . .

Nak ngadu gedik gedik ngan uols buleh ??
Ai penat lah !!
What a penat dayyy tudayy !!
Haha ~
Bahase ape kau ckp ni Eida ??
Lantak ah !
Janji ai penat ok !!!

Dah la dtg lmbt ri ni g office...
Kesihatan tidak begitu mengizinkan ...
Then ,sampai , terus bizi mmbuat kerja !!
Ohh !! berlarutan sehingga lunch . ..

Tapi lunch tetap lunch !
Mkn time !!
Kat pizza bersama myboskecik !
Dapat minum Mocha terbaeeek wookkk !!
Yummy ~~

Then, mkn terus balik offce balik ,
Al-maklum la sume org bizi kan ,
Takde mase lah nk jalan jalan ni ...

Smpai office terus buat kerja !!
Gilak !
Ni buku harian ai , byk kan kerja ai ari ni ??
tak penah sebanyak ni ok !!
terkejut !
patut la ai penat ~~
=((

Nonstop smpai pukul 7 lebey !
Then balik umah ..
Sib baek huby tak mara !
hee ~

Sedeynye lak, ujan ok !!
Kitaorg naik moto abis basah !!!!
Smpai umah jer, mandi dan terus MASAK !!!

Now, ai update blog selepas sudah mkn !!
Means ai tak berehat lgik ni ...

What a penat dayyyyy !!!!
Korang penat tak ri ni ??
Tell me ya !!






Penat penat pun ,blog tidak dilupai !! ,
signature ms eida

No comments:

Post a Comment

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page