Tuesday, December 21, 2010

Report ke tak ek ??

As-salam semua !
Pagiiii =))

Lama tak menjenguk ke blog kesayangan ni !
Gilak bizi akhir tahun !
Malas nk cerita pjg....

Tapi, nk mintak pendapat uols semua !!
Kan umah ai dimasuki 'pencuri' yg mencuri camera + wang .. kan ? kan ?
Perlu ke ai mmbuat report polis ??
Ai takut nk buat disebabkan tiada kesan yg ditingalkan oleh 'pencuri' itu ....
Nnti kang, polis kate ai tipu !! huuu ~~

So, ape pendapat Yang Arif diluar sanee ???
=))





Kebingungan !,
signature ms eida

6 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. setuju..report je.takkanlah barang ilang dikatakan kita nk menipu.adeh..mungkin ade yg kita tak pasan..sabo2 segala yg berlaku pasti ada hikmahnya. Insya Allah..

    anda kena tag utk join ga..join tau..

    ReplyDelete
  3. report je, at least ada bukti yg ada kecurian berlaku :)

    Entry terkini: Segar dari Ladang

    ReplyDelete
  4. kena repot gak awak.. jgn biarkan mcm tu je.. skrg2nya pncuri tu dapat balasan..


    awak, sy cari shoutbox xde pn. hehe sy nak kasi award kat awak ni..

    amik la ye..

    http://fatinlovefaiq.blogspot.com/2010/12/14-orang-dapat-award-d.html

    ReplyDelete
  5. tu motor, mmg r repot cz br ley claim insurans! but klu kecurian kt umah tu, klupn repot juz amik statement je! xsolve ape2pn...ha3...sian dak gedik ngn mat...pasrah je!...

    ReplyDelete
  6. aik, aku nyer statement kena soal balik...
    kete ke motor ke mg la buleh claim insurance..kalau camera tu buat insurance mase beli, boleh la nk claim balik...hahahha

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page