Tuesday, December 14, 2010

Pagi ~

As-salam . .
Selamat pagi !!
Wah .. lame sudah tak berbelog pepagi hari ni kan !!
Hehe ~
Kije sudah tidak bape manyak . . .Boleh la..
Ala . . bukan ape, mybos sume g kusus !!! hihi~i kt HOtel Istana ok !!
Kije yg tingal ? Hanya lah tuk meng'edit' pic tuk dimasukkan ke dlm Buletin Cawangan . .
Senang kan ?
Sesambil tu minum air la.. hikhikk...

Ai ari ni dpt merasakan ,
Ari ni ai pulang lewat !!!
Sbb ? my hubby pun kusus same ngan mybos tu . .
Gerenti lewatnya die balik, xpsal pasal ngan bini die sekali balik lewat !!
Nasib la, da dpt hubby se'office' !! hihihi~i .. . .

Bahagian ai ni, penah anjurkan 1kusus di Hotel Istana dulu ,
Kusus xseberapa, mkn je lebih ai ni !!
Hahaha ...
Next entry ai bg uols tgok kusus ai di Hotel Istana ri tu ye . .
Tunggu . . .

Ok la . . smbung edit pic..
Sementara idea tgh mencurah curah ni ...
lallalaalla . . .









Teringat ketika kusus di Hotel Istana !!! ,

signature ms eida

No comments:

Post a Comment

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page